Ούτοπος για πρόεδρος

Επαναστατείστε, εξεγερθείτε, γαμ.. τους τα κέρατα!

Χρηματοδοτούμενη προπαγάνδα

Posted by constantinosec στο 21 Οκτωβρίου, 2007

Άθλια υποκείμενα διαδίδουν ανυπόστατες φήμες για να πλήξουν το κύρος και την υποψηφιότητα του ηγέτη μας, Κώστα Κυριάκου (Ούτοπου). Τα χρηματοδοτούμενα όργανα του κατεστημένου που προσπαθούν να αποφύγουν την μεγάλη ήττα τους που πλησιάζει έγραψαν σε άλλο χώρο: «Ο Ουτοπος ειναι προδοτης; Γιατι ακουσα οτι αποκυρηξε το πρωκτικο σεξ και υπεραμυνετε του πεοθηλασμου….». Ως ομάδα στήριξης του σωτήρα της Κύπρου Κ. Κυριάκου, του σίγουρου νικητή των επόμενων εκλογών, απορρίπτουμε αυτές τις αστείες κατηγορίες ως προσβλητικές. Ο Ούτοπος, ως γνήσιος εκπρόσωπος του λαϊκού αισθήματος, ουδέποτε αποκήρυξε τον πρωκτικό έρωτα, αντιθέτως, παραμένει ένθερμος υποστηρικτής του, χωρίς φυσικά να απορρίπτει τον πεοθηλασμό.

Καλούμε τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους του ηγέτη μας να κλείσουν τα αυτιά τους στην βρώμικη προπαγάνδα του κατεστημένου που θα δυναμώνει όσο πλησιάζουμε στις εκλογές.

2 Σχόλια to “Χρηματοδοτούμενη προπαγάνδα”

  1. Κωστάκης Περικλέους said

    Γνωρίζοντας προσωπικά τον Κώστα, παιδικός φίλος μου, ξέρω πως ουδέποτε, επαναλαμβάνω ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα αποκύρυσσε οποιανδήποτε μορφή έρωτα, διότι ο ίδιος είναι υποστηρικτής του ελεύθερου έρωτα. Δηλαδή ο καθένας μπορεί να απολαμβάνει τον έρωτα όπως θέλει, χωρίς αναστολές.

  2. Outopados said

    Η άθλια προπαγάνδα όμως έχει διαδώσει πως ο Ούτοπος αυτά τα λέει στη θεωρία μόνο, διότι στην πράξη δεν του κάθεται γυναίκα και αν ακόμα του κάτσει, το πουλί του δεν του κάνει κούκου. Τι έχετε να απαντήσετε σ’ αυτές τις φήμες, που κερδίζουν έδαφος όσο ο Ούτοπος δεν εμφανίζεται δημόσια συνοδευόμενος από γυναίκες στην προεκλογική αυτή εκστρατεία;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: